سالروز وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد.

پدر بزرگوارش، امام هفتم شیعیان حضرت موسی بن جعفرعلیه السلام و مادر مکرمه اش، حضرت نجمه خاتون علی‌ها السلام است که آن بانو، مادر امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضاعلیه السلام نیز می‌باشد.

روز دانشجو گرامی باد

دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت .متن پیام بدین شرح است:

حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی در حوزه مالی و حسابداری و تبریک روز حسابدار به پرسنل ستادی

رییس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت روز حسابدار  با حضور در حوزه مالی و حسابداری با پرسنل این حوزه از نزدیک دیدار کرد.

دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت 16آذر روز دانشجو با دانشجویان

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور در پردیس دانشگاه 16 آذر روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفت.

قابل توجه بانوان شاغل در دانشگاه، انتخاب بانوی نمونه سال 97 و 98

همکاران محترم قبل از ثبت نام شیوه نامه را مطالعه، فرم ثبت نام  و مستندات را  به رابط بانوان مرکز خود تحویل دهند.

دهمین جلسه هیئت رئیسه در سال 1398

دهمین جلسه ی هیئت رئیسه در سال 98 برگزار شد