پیام تسلیت روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به جناب آقای دکتر عباس زاده

پیام تسلیت  روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به جناب آقای دکتر عباس زاده

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به نمایندگی از  معاون آموزشی، مدیران، روسای دانشکده ها، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان پیام تسلیتی به مناسبت درگذشت عمومی گرامی ریاست دانشگاه، صادر کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است

جناب آقای دکتر عباس زاده

«کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام»

هرآنچه خداوند بزرگ مقدّر می فرماید، هیچ بنده ای را توان تفسیر آن نیست و برآنچه که حکمت متعالی اش تعلق می گیرد هیچ کس را یارای تغییر و تعدیل نمی باشد.

و از این رو هر از چندگاه در گذر زمان، در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید.

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه به نمایندگی از معاون آموزشی، مدیران، روسا و معاونین آموزشی دانشکده ها، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، درگذشت " عموی بزرگوارتان را به جنابعالی و خانواده محترم  تسلیت عرض نموده و از درگاه باری‌تعالی برای آن مرحوم طلب آمرزش و مغفرت و برای شما و بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم .

1398/09/11