بازدید رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت از کتابخانه پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتفاق رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت از کتابخانه پردیس دانشگاه بازدید کرد.

دهمین کارگروه رصد و پايش مستمر وضعيت عرضه و مصرف داروها و تجهيزات

کارگروه رصد و پايش مستمر وضعيت عرضه و مصرف داروها و تجهيزات مصرفي و احصاء کمبودها در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

ابراز رضایت نماینده شرق استان کرمان از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در پروژه های عمرانی بیمارستان پاستور

نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی از پروژه های عمرانی بیمارستان پاستور بازدید کرد.

دومین روز کارگاه تخصصی "چگونه یک مقاله مروری نظام‌مند بخوانیم" در دانشگاه علوم پزشکی بم

دومین روز کارگاه تخصصی "چگونه یک مقاله مروری نظام‌مند بخوانیم" در سالن سلامت دانشگاه علوم پزشکی بم در حال برگزاریست.

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی از مراحل نصب یازده دستگاه دیالیز در مرکز جامع بیماران خاص سپهر بم

بیماران خاص منطقه شرق استان کرمان،  خدمات جامع  و مطلوب تری در مرکز جامع سپهر بم دریافت خواهند کرد.

برگزاری کارگاه دو روزه آموزشی "چگونه یک مقاله مروری نظام‌مند بخوانیم"

کارگاه آموزشی چگونه یک مقاله نظام مند بخوانیم با حضور رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بم در حال برگزاریست.