پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

دکتر آقاعسکری در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را به محضر مقام معظم رهبری ( مدظله العالی)، جامعه دانشگاهی کشور به خصوص اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم،  تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه در متن این پیام آمده است.

پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت شهادت حضرت علی(ع)

معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن ایام ضربت خوردن و شهادت حضرت علی(ع)، پیام تسلیتی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، متن پیام دکتر آقاعسکری بدین شرح است.

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت دکتر مرتضی مطهری، روز استاد

دکتر حسین آقاعسکری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم، در پیامی  به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری(ره)، روز معلم را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در این پیام آمده است:

ای تو مرا نادره آموزگار افسر زرین به سر روزگار

روشنی جان من از جان توست خنده من از لب خندان توست

فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی از ۱۵ اردیبهشت

سامانه انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از ۱۵ اردیبهشت ماه فعال می‌شود.

پیام تبریک دکترآقاعسکری به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با ارسال پیامی، فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به جامعه دانشگاهی بم تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در این پیام آمده است:

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید

کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید، ساعت 10 صبح روز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه 99  با حضور جمعی از کارشناسان و مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم در محل سالن کنفرانس مجموعه پردیس خلیج فارس، برگزار شد.