فراخوان ثبت نام دوازدهمین المپياد علمی دانشجویان علوم پزشکی بم (مرحله درون دانشگاهی)

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی و به نقل از کارشناس واحد استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی بم،ثبت نام مرحله اول غربالگری درون دانشگاهی دوازدهمین المپياد علمی دانشجویان این دانشگاه ازهیجدهم الی بیست و پنجم آذرماه سال جاری آغاز می گردد.

پیام تسلیت روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به جناب آقای دکتر عباس زاده

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به نمایندگی از  معاون آموزشی، مدیران، روسای دانشکده ها، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان پیام تسلیتی به مناسبت درگذشت عمومی گرامی ریاست دانشگاه، صادر کرد.

برگزاری دومین نشست دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی بم

دومین نشست دانشجویان استعداددرخشان دانشگاه علوم پزشکی بم با هدف آشنا نمودن دانشجویان جدیدالورود با قوانین و مقررات واحد استعداد درخشان با حضور معاون محترم آموزشی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، مسئول و کارشناس واحد استعداد درخشان این  دانشگاه  روز سه شنبه بیست وهشتم آبانماه جاری در محل سالن کنفرانس پردیس خلیج فارس دانشگاه علوم پزشکی بم، برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی روش های نوین تدریس آموزش نظری و بالینی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی،  کارگاه روش های نوین تدریس آموزش نظری و بالینی ویژه اساتید به مدت دو روز از بیست و نهم الی سی ام آبانماه سال جاری در محل سالن سلامت ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بم، برگزار گردید.

بنابراین گزارش، سرکار خانم دکتر ملاحت نیک روان مفرد دکتری تخصصی آموزش پزشکی از دانشگاه شهید بهشتی تهران بعنوان مدرس این دوره،  اساتید را با مبانی تئوری و عملی تدریس و همچنین روش های نوین آموزش نظری و بالینی آشنا نمودند.

در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه حضور  از طرف مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی اعطا خواهد گردید.

نشست هم اندیشی کارشناسان اداره آموزش با مدیرآموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی بم

نشست هم اندیشی کارشناسان اداره آموزش دانشگاه با مدیرآموزش و تحصیلات تکمیلی، روز سه شنبه چهاردهم آبانماه جاری در محل سالن کنفرانس پردیس خلیج فارس، دانشگاه علوم پزشکی بم؛ برگزار شد.

برگزاری اولین دوره آموزشی مجازی با محوریت آموزش نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی

برگزاری اولین دوره آموزشی مجازی با محوریت  آموزش نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی camtasia studio