برگزاری کارگاه آموزشی مشاوره اچ آی وی

کارگاه آموزشی مشاوره اچ آی وی ویژه کارشناسان ایدز مراکز مشاوره اچ آی وی ، مرکز مشاوره هپاتیت ، کارشناسان مرکز مشاوره زندان و کارشناسان مشاوره قبل از ازدواج برگزارشد.

برگزاری جلسه هم اندیشی حوزه ی ریاست معاونت بهداشت و اداره ی بیمه ی سلامت

حوزه ی ریاست معاونت بهداشت با حضور سرپرستان محترم مراکز بهداشت شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه ، همچنین مسولین گسترش آن شهرستانها و اداره ی محترم بیمه ی سلامت شهرستان جلسه ای برگزار گرد.

برگزاری کمیته ی هماهنگی و برنامه ریزی هفته ی ایدز

گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاوت بهداشت در تاریخ نهم آذرماه با حضور معاون بهداشت ، مدیران گروههای فنی معاونت ، همچنین مسوول محترم اداره ی تربیت بدنی کمیته ای تشکیل داد.

برگزاری کارگاه احیاء پایه کودک و نوزاد

در راستای کاهش مرگ و میر نوزادن و کودکان گروه سلامت خانواده وجمعیت معاونت بهداشت با همکاری آموزش مداوم اقدام به برگزاری کارگاهی یکروزه کرد.

پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا

# آیا می دانید شستن دستها یکی از بهترین روش های پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا است ؟

هفته اطلاع رسانی ایدز

هفته اطلاع رسانی ایدز، باشعار:

آگاهی و پیشگیری

آزمایش و درمان اچ آی وی

"همه دریک کشتی نشسته ایم"