بازتاب گسترده خبری راه اندازی آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید 19 بم در رسانه ها

راه اندازی آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی بم بازتاب خبری گسترده ای در رسانه به همراه داشت.

جلسه تعیین تکلیف پرسنل قرارداد 89 روزه و تامین نیروی کادر پرستاری

جلسه تعیین تکلیف پرسنل قرارداد 89 روزه و تامین نیروی کادر پرستاری با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

فراخوان مسابقه رسانه‌ای و شهروندی "  جانِ من؛ ایرانِ من"
فراخوان مسابقه رسانه‌ای و شهروندی " جانِ من؛ ایرانِ من"

مسئله اول این روزهای کشور و حتی همه دنیا کروناست. ویروسی که با همه کوچکی دنیا را کاملاً به خود مشغول کرده است. این بیماری پا را از مرزهای پزشکی نیز فراتر گذاشته و تبعات اجتماعی و سیاسی نیز یافته است. به گونه‌ای که راه‌های پیشگیری از آن نیز فراتر از علم پزشکی، در امید و اتحاد و هم بستگی ملی تجلی می‌یابد.

ارتقا رتبه علمی دانشگاه علوم پزشکی بم

شاخص کیفی اچ ایندکس دانشگاه پزشکی بم با یک پله صعود بالاتر از دانشگاه علوم پزشکی آبادان به  رتبه  26  ارتقا یافت.

27 می روز جهانی طب اورژانس گرامی باد

هدف از این روز وحدت جهانیان و تصمیم گیران برای فکر و صحبت درباره طب اورژانس و مراقبتهای اورژانسی است.

برگزاری جلسه بررسی وضعیت برداشت خرما منطقه شرق استان کرمان در دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه بررسی وضعیت برداشت خرما در منطقه شرق استان کرمان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان بهداشت و جهاد کشاورزی برگزار شد.