پیام تبریک دکترآقاعسکری به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با ارسال پیامی، فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به جامعه دانشگاهی بم تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در این پیام آمده است:

یک بار دیگر رمضان، ماه عبادت‌، ماه برکت‌ و ماه بندگی‌‌های خالصانه و عاشقانه فرا رسید و هنرمند آسمان و زمین فرصت ورود در بهترین ماهش را بر ما عطا گردانید تا با بهره‌مندی از آموزه های جانبخش دینی و تأسی از سیره پیامبراعظم‌‌‌(ص) و ائمه اطهار‌(ع) بتوانیم غبار تن را در زلال چشمه‌های پر برکت این ماه بیاراییم و از حضور لحظه‌های ناب نیایش و سجاده‌هایمان لذت مهمانی پروردگار را درک کنیم.

خداوند منان را شاکریم که توفیق و عنایت بندگی و عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در سرنوشت مان عطا فرمود و فرصتی فراهم آورد تا با روزه‌داری در ماه تهذیب و تزکیه نفس با یاری از درگاه مهر بی‌نهایتش به آرامش معنوی دست یابیم.

باشد که در پرتو الطاف پرودگار متعال، در لحظات ارزشمند تفکر و تامل در این ماه عزیز، فرصتی فراهم آید تا به ارزش والای انسانی نزدیک‌تر شده و ره‌توشه‌ای ارزشمند برای خدمت خالصانه و بی‌دریغ به خلق خدا را کسب کنیم.

امسال در حالی به استقبال بهار و سال جدید رفتیم که بیماری کووید ۱۹ در بسیاری از کشورهای جهان، بار بسیار قابل‌توجهی را ایجاد کرده که  هم اکنون با گذشت چند ماه از این همه گیری با تلاش همکاران فداکارمان در نظام  سلامت به ‌ویژه در خط مقدم مراکز درمانی، شاهد کنترل و کاهش عوارض ویروس کرونا، هستیم.

اینجانب فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به محضر مقام معظم رهبری مدظله العالی، اساتید، کارکنان، دانشجویان و دست اندکاران و همچنین فعالان حوزه سلامت و تمامی کسانی که در این زمینه به ویژه در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا ویروس، فعالیت دارند، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

امیدوارم همواره چشمه‌سار رحمت الهی بر فضای جان و دل مان جاری و ساری باشد و توفیق بهره‌مندی از فیوضات این ماه پر خیر و برکت را نیز نصیب مان گرداند و با یاری خداوند منان و تلاش خدمتگزاران حوزه سلامت و همراهی مردم عزیزمان در رعایت دستورالعمل های خود مراقبتی و رعایت فاصله فیزیکی در آینده نزدیک، شاهد ریشه کنی ویروس منحوس کرونا در سطح جهانی باشیم.

1399/02/06