پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت دکتر مرتضی مطهری، روز استاد

دکتر حسین آقاعسکری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم، در پیامی  به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری(ره)، روز معلم را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در این پیام آمده است:

ای تو مرا نادره آموزگار افسر زرین به سر روزگار

روشنی جان من از جان توست خنده من از لب خندان توست

شرافت و مرتبت معلم زمانی اهمیت دارد که بتواند شان خداوند و پیامبران را در وجود خود محقق سازد و پیوند انسان به هدف متعالی خلقت یعنی عبادت را برقرار سازد.همان گونه که بنیانگذار انقلا ب اسلامی امام خمینی (ره) فرمودند، معلمی شغل انبیاست و امت سرگردان را از وادی جهل و ضلا لت به سر منزل هدایت و سعادت و از دریای پرتلاطم فساد و انحراف به ساحل امیدبخش نجات و نیکبختی می رساند.

سرنوشت جوامع بشری مرهون سعی و تلا ش آموزگاران و معلمان است. همین معلمان بودند که مصلحان بزرگی چون امام خمینی(ره)، شهید مطهری(ره) و شهید بهشتی(ره) به جامعه تقدیم کردند: بزرگانی که هر کدام منشاء خیرات و برکاتی برای مسلمانان شدند.

12 اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد دکتر مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام شامخ اساتید،  فرصت مغتنمی است تا نگاهی به نقش دانشگاه و اساتید در راستای تحقق شعار سال که مقام معظم رهبری از آن بعنوان جهش تولید نام برده اند، بیندازیم. از این روی همانگونه که می دانید و در بیانات رهبری نیز انعکاس داشته است تحقق شعار امسال نیازمند دانش روز، نیروی انسانی کارآمد، برنامه‌ریزی منسجم، مدیریت جامع، رفع مشکلات و موانع کسب و کار و بسیاری موارد مشابه است و نخبگان و دانشمندان و صاحب نظران چه در بدنه دولت و چه در بخش خصوصی هر یک باید از این عرصه‌ها به همکاری گرفته شده تا در یک برنامه هدفمند و دقیق بتوانند شرایط رشد و بهبود اقتصادی را در زمینه‌های مختلف تولید فراهم نمایند.

جامعه دانشگاهی نیزمی‌تواند با تکیه بر پتانسیل و ظرفیت های درونی خود به ویژه با استفاده از نیروی انسانی متخصص نقش جدی و موثری در این مسیر داشته باشد؛ در سال های اخیر دانشگاه‌ علوم پزشکی بم همگام و همراه با سایر دانشگاه ها در راستای اهداف سازمانی و همچنین اجرای برنامه عملیاتی طرح تحول و نوآوری، وزارت متبوع اقدامات و فعالیت های متنوعی به انجام رسانده است.

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با تکیه بر اساتید و کارکنان جوان خود می تواند با هم افزایی و تعامل با سایر دانشگاهها زمینه ی  توسعه و همکاری با صنعت را فراهم نموده و به سمت دانشگاههای نسل سوم گام برداشته و با دو بال خود، آموزش و پژوهش در جهت تحقق شعار سال، یعنی جهش تولید به رسالت خود جامعه عمل بپوشاند.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری،  فرارسیدن سالروز بزرگداشت مقام معلم و استاد را به اساتید معزز دانشگاه صمیمانه تبریک عرض نموده و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران ارجمند برخود لازم می دانم از زحمات ارزشمند این عزیزان در اعتلای علمی و  آموزشی به منظور تحقق اهداف برنامه های طرح تحول و نوآوری در آموزش، تقدیر و تشکر نمایم.

1399/02/12