پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت شهادت حضرت علی(ع)

معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن ایام ضربت خوردن و شهادت حضرت علی(ع)، پیام تسلیتی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، متن پیام دکتر آقاعسکری بدین شرح است.

علی کعبه آمال عارفان و قبله ناسکان و زاهدان و الگوی اولیای خدا;

علی آینه تمام نمای رسول خدا و مجمع همه فضائل و کمالات انسانی.

رادمردی که علمش و اخلاقش و منشش و شجاعتش و کرامتش و زهدش و جوانمردیش و سخاوتش زبانزد خاص و عام ، دشمن و دوست، کافر و مسلمان می‏باشد؛

به دست‏شقی‏ترین مردم ، در پگاه نوزدهم رمضان - شب قدر اولیاء - با شمشیر زهرآگین ضربه می‏خورد و پس از دو روز، سرانجام به لقاء محبوب می‏رسد و از رنجهای دنیا آسوده می‏شود.

باید دانست که در این «در سجده مردن» چه رازی نهفته است و در این ایستاده زیستن! باید پی به این راز برد که چرا کعبه زادگاه کسی می‏ شود و مسجد، شهادت‏گاهش؟

بی ‏شک آنکه نخستین نفس را در خانه خدا خویش فرو دارد، آخرین را نیز شایسته است در خانه خدا بازدم کند؛ که این عین، رستگاری‏ست؛ پس حقیقت گفت که: فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَه. و او رستگار شد...

به راستی که او محور حق بود و مدار ایمان و شمشیری که بر فرق مطهرش فرود آمد، جهان را سوزاند و عشق را یتیم کرد، ایمان را به سوگ نشاند و در جان ما درد و ماتم ریخت.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و  عرض تسلیت به مناسبت ضربت خوردن و شهادت مولود کعبه حضرت امیر مومنان علی(ع)، از خداوند منان در اولین شب قدر که برتر از هزار ماه است، توفیق بهره مندی از فیوضات و برکات الهی را برای همه مسلمانان و به خصوص جامعه دانشگاهی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم، مسئلت می نمایم.

1399/02/24