پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

دکتر آقاعسکری در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را به محضر مقام معظم رهبری ( مدظله العالی)، جامعه دانشگاهی کشور به خصوص اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم،  تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه در متن این پیام آمده است.

الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى مَا هَدَانَا وَ لَهُ الشُّكْرُ عَلَى مَا أَوْلانَا

خداوند متعال را شاکریم که باری دیگر این توفیق را نصیبمان کرد تا با درک برکات و نورانیت ماه مبارک رمضان ، امکان بندگی و عبادت به درگاه الهی را پشت سر بگذاریم و عیدی پرعظمت و بی نظیر را به نظاره بنشینیم.

عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.

جامعه فرهیخته دانشگاهی بم در کنار سایر اقشار مؤمن و متدین ایران اسلامی با حضور در مجالس قرآن و مناجات بویژه لیالی قدر موجبات بیش از پیش وحدت توأم با معنویت ملت شریف را فراهم نمودند و در شرایط حاد به وجود آمده و لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی در امر پیشگیری از کویید-19  در وضعیتی متفاوت اما یکدل و  متحد در آخرین روز جمعه ماه مبارک که مزین به روز قدس می باشد با گوش جان سپردن به بیانات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)  انزجار خود را از رژیم سفاک صهیونیسم ابراز و فریاد آزادیخواهی و ظلم ستیزی خود را به گوش جهانیان رساندند.

اینجانب، فرارسیدن عید سعید فطر را به پیشگاه مقدس حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و همه مسلمین جهان و جامعه دانشگاهی کشور بخصوص اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بم، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

1399/03/03