بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی از سلف ، خوابگاه‌ها، فضاهای ورزشی و اماکن فرهنگی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی بم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم ، به همراه مدیران و مسئولان حوزه دانشجویی به منظور بررسی شرایط موجود ، جهت آغاز ترم جدید از سلف ، خوابگاه‌ها، فضاهای ورزشی و اماکن فرهنگی و رفاهی بازدید به عمل آوردند .

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ سه شنبه مورخ پانزدهم شهریور ماه ،  دکتر سجاد خسروی معاون فرهنگی و دانشجویی به همراه صادق خدابخش زاده ، مدیر دانشجویی ، امیر دهقان  سرپرست اداره خوابگاه ها ، هادی همتی نژاد مدیر مفدا و دیگر مسئولان مربوطه  ، به منظور بررسی شرایط موجود ، جهت آغاز ترم جدید  به بازدید از سلف ، خوابگاه‌ها، فضاهای ورزشی و اماکن فرهنگی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی بم پرداختند.
دکتر خسروی  در ابتدا از سلف سرویس و آشپزخانه  واقع در پردیس دانشگاه بازدید کردو از نزدیک در جریان  نصب و راه اندازی امکانات و تجهیزات خریداری شده  به منظور صنعتی سازی آشپزخانه سلف دانشگاه و استاندارد سازی در خصوص طبخ و تهیه غذای دانشجویی قرار گرفت و ضمن اعلام خرسندی و رضایتمندی از کیفیت غذا از پرسنل آشپزخانه  قدردانی کرد .
سرکشی  از بخش‌های مختلف مجتمع خوابگاهی  از جمله سالن ورزشی در حال آماده سازی و  بازدید از اماکن فرهنگی و رفاهی خوابگاه از دیگر موارد این بازدید بود.
دکتر خسروی ضمن بازدید از بخش های مختلف مجتمع خوابگاهی نحوه ارائه خدمات و رعایت پروتکل های حفاظتی و بهداشتی را مثبت ارزیابی کرد  و نکاتی را جهت اسکان دانشجویان جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کوید 19 به ناظمین و پرسنل خوابگاه متذکر شد .
صادق خدابخشزاده مدیر دانشجویی دانشگاه درحاشیه این بازدید در گفت وگو با خبرنگار مفدا گفت : یکی از مشکلات عمده این خوابگاه کانکسی بوده واحد هاست که در سطح گسترده پراکنده اند ، علیرغم تلاشهای معاونت فرهنگی و دانشجویی که در خصوص استارت ساخت خوابگاه جدید ، رفع مشکل قطعی آب و اجرایی کردن پروژه  فیبر نوری جهت راه اندازی اینترنت پرسرعت خوابگاه همچنین راه اندازی اماکن فرهنگی و غیره که انجام داده اند ، باید گفت ، نگهداری واحد های خوابگاهی به دلیل فرسودگی و مستهلک بودن بسیار هزینه بر میباشد .

در جریان این بازدید دکتر خسروی طی صحبت هایی با چند دانشجو داشتند ، قول‌های مساعدی در خصوص رفع مشکلات ایشان دادند.

1399/06/25