جلسه هم اندیشی مدیران و رابطین فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

جلسه هم اندیشی مدیران و رابطین فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور معاون فرهنگی دانشجویی، مدیر فرهنگی و رابطین فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه هم اندیشی مدیران و رابطین فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم روز یکشنبه  نهم آذرماه، با حضور محمد غضنفرآبادی معاون فرهنگی دانشجویی،  زهره مکارم مدیر فرهنگی و کارشناسان و رابطین فرهنگی دانشگاه در در محل سالن کنفرانس پردیس دانشگاه، برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی در ابتدای جلسه ضمن اشاره به وظایف خطیر رابطین فرهنگی، عنوان کرد: تقدیر و تجلیل از مدیران و رابطین فرهنگی فعال در حوزه های فرهنگی از الزامات معاونت به شمار می رود و معاونت فرهنگی و دانشجویی پذیرای هرگونه پیشنهادات ارزشمند در این حوزه می باشد.

غضنفرآبادی بر تلاش در جهت جذب پتانسیل های موجود در بین همکاران هر مجموعه در امور فرهنگی و سعی در هماهنگی جهت اطلاع رسانی به موقع و همه جانبه تاکید نمود  و همچنین ارائه گزارش کار سه ماهه از اقدامات هر مجموعه را خواستار شد.

در ادامه جلسه، معاون فرهنگی و دانشجویی در خصوص حمایت از برنامه های فرهنگی پرداخت و اظهار داشت: شایسته است، پیگیری دغدغه ها و مسائل فرهنگی از جمله: برپایی نمازخانه در مراکز تحت پوشش و لزوم برگزاری این مراسم پرفیض، تجهیز نمازخانه ها و توجه ویژه به مساله عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر، در اولویت برنامه های فرهنگی قرار گیرد.

مدیر فرهنگی دانشگاه نیز ضمن مهم قلمداد کردن فعالیت های این حوزه افزود : تمام تلاش ما این است علیرغم کمبود های مالی حوزه فرهنگی به همت کارشناسان فرهنگی رسالت خویش را به نحو احسن انجام دهیم. و با عنوان کردن برنامه های پیش روی واحد فرهنگی، توجه بیشتر مسئولین و متولیان فرهنگی دانشگاه را به این امر مهم خواستار شد.

در پایان این جلسه رابطین فرهنگی حاضر به بیان مسائل، مشکلات و نقطه نظرات خود در حوزه فرهنگ پرداختند و پیشنهادات خود را در خصوص برنامه های پیش رو ارائه دادند.

1399/09/10