پیام تسلیت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مناسبت فرارسیدن هفدهمین سالگرد زلزله پنجم دیماه

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، حجت الاسلام مظاهری نیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بم با انتشار پیامی، سالگرد حادثه غمبار زلزله بم را تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

باسمه تعالی

پنجم دی ماه سالگرد حادثه دلخراشی است که باعث داغدار شدن هزاران نفر از مردم سرافراز بم شد. حادثه تلخی که در بامداد پنجم دی ماه 1382 اتفاق افتاد داغی بود که بعد از 17 سال  هنوز برای مردم بم سخت و جانفرساست. یاد و خاطره درگذشتگان این حادثه تلخ را گرامی می داریم.  همانطور که مقام معظم رهبری شهر بم را به عنوان دارالصابرین نامیدند؛ امیدوارم با صبوری مردم بم و همت مسئولان محترم در هر سطحی از نظام جمهوری اسلامی،  بم عزیز استوارتر و آبادتر از دیروز به حیات اجتماعی خود ادامه دهد.بنده هم ضمن تسلیت سالگرد  این روز به همه همشهریان عزیز و خصوصا همکاران محترم در دانشگاه ؛ یاد و خاطره  عزیزان سفرکرده در این روز را گرامی داشته و علو درجات الهی را برای ایشان مسالت می نمایم.

محسن مظاهری نیا

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه