محفل ادبی شب شعر و موسیقی «خط سرخ شیدایی۳» برگزار می‌شود

سومین نشست تخصصی شب شعر و موسیقی «خط سرخ شیدایی۳» روز سه‌شنبه ۱۵ مهرماه ویژه دانشگاهیان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.

جمع آوری تجربیات، شواهد و یافته ها از زلزله، سیل، اپیدمی ها و سوانح و بلایا

"هندبوک مداخلات دانشجویی" به منظور هدفمند کردن و افزایش بهره‌وری مداخلات و اقدامات دانشجویان علوم پزشکی و دیگر دانشجویان در بحران‌هایی مانند سیل، زلزله، اپیدمی ها، سوانح تالیف خواهد شد.

اعلام نتایج انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علوم پزشکی بم

نتایج انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علوم پزشکی بم اعلام شد.

پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۸ سال جنگ تحمیلی، حجت الاسلام مظاهری نیا ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، پیام تبریک صادر کرد.

اعلام برنامه جامع کارگاه های آموزش نشریات آنلاین جنوب شرق

برنامه جامع سلسله کارگاه های آموزش نشریات ویژه دانشجویان جنوب شرق کشور اعلام گردید .

برگزاری جلسه ارائه گزارش عملکرد معاونت فرهنگی و دانشجویی و معارفه مدیران با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بم

صبح امروز جلسه ارائه گزارش عملکرد و اقدامات برجسته و مهم معاونت فرهنگی و دانشجویی همچنین معارفه مدیران با سرپرست دانشگاه دکتر اویسی برگزار شد .