خوابگاه‌ها و سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی بم ضدعفونی و سم پاشی شدند.

تمهیدات و اقدامات لازم برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی در خوابگاه‌های دانشجویی و سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی بم اجرا شده است.

برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه "۱۰۰ ثانیه ای با موضوع همدلی مؤمنانه"

فراخوان جشنواره ملی فیلم کوتاه "۱۰۰ ثانیه ای" معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار می نماید.

راه اندازی سرویس اینترنت پر سرعت خوابگاه از بستر فیبر نوری

بیش از 600 دانشجوی ساکن خوابگاه، خدمات رایگان دسترسی به اینترنت پرسرعت وایرلس را از بستر فیبر نوری دریافت می کنند.

اهداء جوایز به همکاران با اسم «رضا» به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع)

به همت واحد فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی به مناسبت میلاد امام رضا (ع) جوایزی به همکارن با اسم "رضا" اهدا شد .

برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع "اعتیاد "

اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم اقدام به برگزاری مسابقه ی کتابخوانی با موضوع اعتیاد نمود .

برگزاری کارگاه آموزشی " پیشگیری از اعتیاد " ویژه دانشجویان

مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، در ادامه برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان، به برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد اقدام میکند .