انتخابات شورای صنفی دانشجویان به صورت الکترونیک برگزار می‌شود

درنخستین جلسه‌ی کمیته‌ی اجرایی انتخابات شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بم مقرر شد، فرایند انتخابات اعضای شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بم به صورت الکترونیک برگزار گردد.

نحوه فعالیت دانشجویان علوم پزشکی در شرایط قرمز کرونا اعلام شد

معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: نحوه کارورزی و کارآموزی دانشجویان علوم پزشکی و ادامه فعالیت آموزشی در شرایط جدید کرونا به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد.

شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بم تشکیل جلسه داد

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دیگر اعضا شورا در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

کاشت نهال در محوطه پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم

به مناسبت روز درختکاری، با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه،  و جمعی از دانشجویان تعدادی نهال در محوطه پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم کاشته شد.

جلسه کمیته ناظر بر کانون‌های فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

جلسه کمیته ناظر بر کانون‌های فرهنگی با حضور اعضاء، در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.

در جلسه کمیته فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ با برگزاری ویژه برنامه های نوروزی موافقت شد

جلسه کمیته فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار، و تصمیماتی در خصوص اجرای برنامه های فرهنگی اتخاذ گردید.