برنامه های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم در سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اعلام شد

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم در جلسه کارگروه دانشگاهیان ستاد دهه مبارک فجر برنامه های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه را در سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شرح داد.

برگزاری دومین نشست مجازی شورای برنامه ریزی خدمات مشاوره ای در منطقه جنوب شرق کشور

دومین نشست مجازی شورای برنامه ریزی خدمات مشاوره ای منطقه جنوب شرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زابل و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

برگزاری کارگاه آنلاین جایگاه زن در اسلام، به مناسبت سال روز شهادت حضرت زهرا (س)

کارگاه آنلاین جایگاه زن در اسلام به همت اداره تعالی و فرهنگی و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می‌شود.

برگزاری دوره های آموزش قرآن کریم

دوره های آموزش قرآن کریم توسط کانون قرآن و عترت اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می‌شود.

برگزاری دوره آموزش ترجمه و تفسیر قرآن کریم "مربوط به حوزه سلامت"

دوره آموزش ترجمه و تفسیر قرآن کریم "مربوط به حوزه سلامت" توسط کانون قرآن و عترت اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می‌شود.

پیام تسلیت نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

همزمان با فرا رسیدن 13 دی ماه، حجت الاسلام مظاهری نیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بم، با صدور پیامی سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.