ارتقا رتبه علمی دانشگاه علوم پزشکی بم

شاخص کیفی اچ ایندکس دانشگاه پزشکی بم با یک پله صعود بالاتر از دانشگاه علوم پزشکی آبادان به  رتبه  26  ارتقا یافت.

27 می روز جهانی طب اورژانس گرامی باد

هدف از این روز وحدت جهانیان و تصمیم گیران برای فکر و صحبت درباره طب اورژانس و مراقبتهای اورژانسی است.

برگزاری جلسه بررسی وضعیت برداشت خرما منطقه شرق استان کرمان در دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه بررسی وضعیت برداشت خرما در منطقه شرق استان کرمان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان بهداشت و جهاد کشاورزی برگزار شد.

پیام ریاست دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر

دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی سالروز آزاد سازی خرمشهر را تبریک گفت متن پیام بدین شرح است:

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت عید سعید فطر :

دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت متن این پیام بدین شرح است:

تشکیل جلسه کمیته علمی مشورتی و ستاد مبارزه با بیماری کووید 19 با حضور اساتید میهمان؛ آقایان دکتر نوذر نخعی و دکتر حمید شریفی

جلسه کمیته علمی مشورتی و ستاد مبارزه با کرونا برای بررسی علمی وضعیت بیماری در شرق استان ڪرمان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشڪی بم و اعضای ستاد با حضور اساتید مهمان در محل سالن سلامت این دانشگاه برگزار شد.