پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت حلول ماه پر خیر و برکت رمضان

دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی حلول ماه پربرکت رمضان را تبریک گفت متن پیام بدین شرح است:

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مراحل انجام تست آمادگی جسمانی پذیرفته شدگان فوریت های پزشکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از مراحل انجام تست آمادگی جسمانی پذیرفته شدگان آزمون فوریت های پزشکی بازید کرد.

گزارش تصویری از نشست خبری معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بم با اصحاب رسانه

نشست خبری معاونین درمان(سخنگوی ستاد کرونای دانشگاه) و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بم در دفتر معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

پس از سالها توقف، عملیات ساختمانی و تاسیساتی پروژه کلینیک ویژه بم از سر گرفته شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی، از روند پیشرفت فیزیکی پروژه کلینیک ویژه بم خبر داد.

نشست فرماندار ریگان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم

نشست فرماندار ریگان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در خصوص آخرین وضعیت پروژه های عمرانی دانشگاه در شهرستان ریگان برگزار شد.

برگزاری تست آمادگی جسمانی ویژه رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی

تست آمادگی جسمانی وِیژه رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی روز دوشنبه 23 فروردین ماه برگزار می گردد.