برگزاری دهمین کارگاه آموزشی دوره بهبود مدیریت با عنوان " مفاهیم سازمان و تئوری های مدیریت "

دهمین کارگاه آموزشی دوره بهبود مدیریت با عنوان " مفاهیم سازمان و تئوری های مدیریت " به صورت غیرحضوری ( آزمون الکترونیکی) ویژه آموزش و توسعه مدیران برگزار می شود.

چگونگی کاهش مصرف نمک ...

آمارها می گوید مصرف نمک خانوارهای ایرانی 2تا 3 برابر مقدار استاندارد است .

حداکثر مصرف نمک برای یک فرد به اندازه یک قاشق مربا خوری است .

به میوه ها و سبزیهایی مثل گوجه فرنگی ، خیار ، گوجه سبز و ... نمک نزنید.

جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتفاق نماینده مردم شرق استان در مجلس با رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتفاق نماینده مردم شرق استان در مجلس در خصوص پیگیری دستگاه  ام آر آی با رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت دیدار کردند.

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتفاق نماینده مردم شرق استان در مجلس با معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتفاق نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی با معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت دیدار کردند.

اصلاحیه اطلاعیه آزمون استخدام پیمانی سال 1399

اطلاعيه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره اعلام شغل محلهای جدید، علاوه بر شغل محلهای درج شده در دفترچه‌ راهنماي ثبت‌نام آزمون استخدامی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی کشور سال 1399

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت

نشست تخصصی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص پروژه های دانشجویی دانشگاه برگزار شد.