سرپرست بیمارستان پاستور بم تعیین گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده طی حکم دکتر مازیار اویسی را به سمت سرپرست بیمارستان پاستور بم منصوب کرد.

ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، آقا امام رضا علیه السلام مبارک باد.

امام رضا علیه السلام بنا به قول مشهور در 11 ذی القعده 148 هجری قمری و در مدینه به دنیا آمده اند. پدر آن حضرت امام موسی بن جعفر و مادرشان نجمه خاتون می باشد.

راه اندازی سامانه پیامکی ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه علوم پزشکی بم

سامانه پیامکی ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه علوم پزشکی بم تغییر کرد

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی با دادستان و رئیس دادگستری شهرستان بم

به مناسبت هفته قوه قضائیه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با دادستان و رئیس دادگستری شهرستان بم دیدار کرد.

افتتاح مرکز آموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بم

مرکز آموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور معاون اجرایی معاونت آموزشی وزارت بهداشت و مسئولین محلی افتتاح شد.

ثبت نام آزمون پذیرش بهورز با مدرک دیپلم و فوق دیپلم

امکان ثبت نام آزمون پذیرش بهورز با مدرک دیپلم و فوق دیپلم طبق مفاد دفترچه ی آگهی از روز دوشنبه مورخ 1399/04/09 لغایت روز یکشنبه مورخ 1399/04/16 به مدت هفت روز از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی بم امکان پذیر می باشد.