فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی از ۱۵ اردیبهشت

سامانه انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از ۱۵ اردیبهشت ماه فعال می‌شود.

پیام تبریک دکترآقاعسکری به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با ارسال پیامی، فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به جامعه دانشگاهی بم تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در این پیام آمده است:

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید

کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید، ساعت 10 صبح روز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه 99  با حضور جمعی از کارشناسان و مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم در محل سالن کنفرانس مجموعه پردیس خلیج فارس، برگزار شد.

انتشار راهنماي خودمراقبتي و بهبود ايمني در برابر كرونا ویروس

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، راهنماي خودمراقبتي و بهبود ايمني در برابر ويروس كرونا بر اساس اصول بهداشتی، پزشکی رایج و آموزه هاي طب ايراني، منتشر شد.

برگزيدگان مرحله غربالگری درون دانشگاهی دوازدهمين المپياد علمي دانشجويي اعلام شد

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی واحد استعدادهای درخشان اسامی 14 نفر برگزیده مرحله غربالگری درون دانشگاهی دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم را اعلام کرد.

آزمون های سراسری پیش کارورزی و علوم پایه به دلیل پیشگیری از ویروس کرونا لغو گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، نظر به اعلام وضعیت هشدار از سوی وزارت بهداشت با هدف کاهش مراکز تجمع به دلیل پیشگیری از انتقال عفونت کرونا ویروس جدید، دو آزمون سراسری در دانشگاه علوم پزشکی بم، لغو و به زمان دیگری موکول شد.