پیام تبریک دکتر جهان آراء به مناسبت فرارسیدن هشتم اردیبهشت ماه سالروز جهانی بهداشت حرفه ای

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با صدور پیامی روز جهانی بهداشت حرفه‌ای را به فعالان این عرصه، تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

صدور دانشنامه دانش آموختگان

بازدید معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی از دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر جهان آراء طی برنامه ای روز دوشنبه 22 فروردین جاری از دانشکده های پرستاری- مامایی و بهداشت، بازدید کرد.

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت فرا رسیدن سال نو

به گزارش روابط عمومی معاون آموزشی دانشگاه؛ دکتر جهان آراء طی پیامی فرارسیدن عید نوروز را به جامعه دانشگاهی و دانشجویی تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

برگزاری وبینار آموزشی اصول اولیه کنترل کیفی در آزمایشگاه تشخیص طبی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، وبینارهای آموزشی اصول اولیه کنترل کیفی در آزمایشگاه تشخیص طبی و محاسبات پایه در کنترل کیفی لوپ، سمپلر و .. به همت آموزش مداوم معاونت آموزشی در دو جلسه چهار ساعته برگزار شد.

کسب دیپلم افتخار دوازدهمین المپیاد علمی توسط دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم از کسب دیپلم افتخار در حیطه استدلال بالینی توسط دانشجوی رشته پزشکی این دانشگاه، در دوازدهمین دوره المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور، خبر داد.