آزمون های سراسری پیش کارورزی و علوم پایه به دلیل پیشگیری از ویروس کرونا لغو گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، نظر به اعلام وضعیت هشدار از سوی وزارت بهداشت با هدف کاهش مراکز تجمع به دلیل پیشگیری از انتقال عفونت کرونا ویروس جدید، دو آزمون سراسری در دانشگاه علوم پزشکی بم، لغو و به زمان دیگری موکول شد.

برگزاری کارگاه ایمنی شناسی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، کارگاه ایمنی شناسی در محیط کار به منظور اجرایی نمودن استانداردهای اعتباربخشی موسسه ای به مدت دو روز از 27 الی 28 بهمن ماه سال جاری در محل سالن کنفرانس پردیس خلیج فارس دانشگاه برگزار گردید.

تجلیل از بانوان شاغل در پردیس خلیح فارس دانشگاه علوم پزشکی بم

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام مادر و روز زن صورت گرفت

دکتر آقاعسکری با همراهی سرکار خانم دکتر برهانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر اکبریان رئیس دانشکده بهداشت و جمعی از مدیران روز شنبه 26 بهمن ماه اززحمات و تلاش های بانوان شاغل در مجموعه پردیس خلیج فارس و دانشکده پزشکی تجلیل و روز زن را به تمامی مادران و بانوان این مجموعه تبریک گفتند.

برگزاری کارگاه آموزشی تفسیرECG

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، کارگاه آموزشی تفسیرECG به همت اداره آموزش مداوم با سخنرانی دبیر علمی برنامه آقای دکتر خوشاب و خانم دکتر فاطمه رحمانی متخصص قلب همراه با ده امتیاز بازآموزی در محل مرکز بهداشت ریگان برگزار شد.

نشست اعضای کمیته جذب داخلی دانشگاه علوم پزشکی بم، برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، نشست اعضای کمیته جذب داخلی با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر آقا عسکری معاون آموزشی، دکتر کهنسال مدیر امور هیأت علمی، روسای دانشکده ها و جمعی از مدیران حوزه آموزش، صبح روز شنبه نوزدهم بهمن ماه جاری در محل دفتر معاون آموزشی این دانشگاه برگزار گردید.

بیانیه ی روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت فرارسیدن 22 بهمن

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم، به مناسبت بزرگداشت چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت از ملت غیور ایران اسلامی ، بخصوص مردم شریف و ولایت مدار شهرستان بم، جامعه دانشگاهی و دانشجویی این دانشگاه در راهپیمایی 22 بهمن ماه ، بیانیه ای صادر کرد .

متن این بیانیه به شرح ذیل است.