همزمان با هفته سلامت، جشنواره غذای سالم با هدف ترویج تغذیه صحیح و ارتقای نشاط اجتماعی برگزار شد.
در این رویداد که با حضور دکتر علی رادفر رئیس دانشگاه، مهندس عیدی فرماندار بم و جمعی از مسئولان و کارکنان دانشگاه همراه بود، شرکتکنندگان در دو بخش غذاهای سالم و دسرهای خانگی به رقابت پرداختند.
داوران آثار را بر اساس کیفیت، ارزش تغذیهای و خلاقیت ارزیابی کردند و در پایان، از نفرات برگزیده با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی تجلیل شد.
این جشنواره که با همکاری معاونتها غذا و دارو، بهداشت، اداره سلامت و امنیت غذایی و روابط عمومی دانشگاه برگزار گردید، گامی مؤثر در مسیر ترویج سبک زندگی سالم و افزایش آگاهی تغذیهای جامعه دانشگاهی به شمار میرود.