شرح وظایف کلی واحد
1. بازرسی و کنترل مستمر واحدهای تولیدی 2. اجرای بازرسی و کنترل واحدهای عرضه کننده آرایشی و بهداشتی ، خوراکی آشامیدنی در راستای کاهش سهم قاچاق 3. کنترل مستمر انبارها و سردخانه های نگهداری مواد غذایی 4. تشکیل کمیسیون داخلی جهت بررسی نواقص احتمالی پرونده ها جهت صدور پروانه و ارجاع به کمیسیون کرمان 5. آموزش مدیران و مسئولین فنی واحدهای تولیدی 6. آموزش کارشناسان معاونت غذا و دارو 7. کاهش مصرف نمک ، اسیدهای چرب ترانس ، قندهای ساده در صنایع موادغذایی 8. پایش محصولات سطح عرضه( PMS ) و بررسی نتایج و ارسال آنها به سازمان 9. اجرای برنامه PRPS و الزام واحدهای تولیدی به ارتقا سطح بهداشتی 10. آموزش گروه های هدف و دانش آموزان در راستای مصرف غذای سالم 11. ساماندهی بوفه مدارس از نظر توزیع غذای سالم و بهداشتی 12. ساماندهی عطاریها پاسخ دهی به استعلامات ارسالی از سایر ادارات |