۱۴۰۴ شنبه ۲۵ آبان
کد: 59320-63589      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر    تعداد بازدید : 5721
شرق استان کرمان بر اساس شاخص کشوری تخت بیمارستانی نسبت به جمعیت، بیش از ۵۵٠ تخت بیمارستانی در منطقه کمبود دارد که حمایت دولت همکاری همه دستگاه های اجرایی شهرستان و مشارکت خیرین سلامت را می طلبد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم بم؛ نشست خبری با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم و اعضای کارگروه خیرین سلامت دانشگاه با اصحاب رسانه با موضوع مشارکت همگانی در پروژه در حال احداث بیمارستان ٢٠۵ تختخوابی بم در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. 

 دکتر صدیقی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، اظهار داشت: « شاخص کشوری تخت بیمارستانی نسبت به جمعیت ١/٨ است، این در حالی است که این شاخص در شرق استان کرمان نصف است و در حال حاضر به نسبت استاندارد فعلی کشور ۵۵٠ تخت در منطقه کمبود داریم.» 
وی به وضعیت جاده ترانزیتی محور بم به استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: «ورود غیرقانونی اتباع افغانی و قاچاق سوخت، منجر به بروز حوادث و تصادفات جاده‌ای می‌شود که این موضوع بار ترافیکی را در بیمارستان پاستور افزایش داده و باعث افزایش آمار مراجعه‌کنندگان شده است؛ این وضعیت نارضایتی مردم منطقه را به دنبال داشته است.» 

 رئیس دانشگاه ضمن ارائه گزارش پیشرفت بیمارستان ٢٠۵ تختخوابی در یک سال گذشته تصریح کرد: با تلاش نماینده محترم و فرماندار بم و تلاش همکاران دانشگاه سرعت پیشرفت چشمگیری داشته که حدود ده درصد پیشرفت پروژه را داشته ایم . ساخت این پروژه از سال  از سال ۹۶ آغاز شده و تا سال ۱۴۰۲ تنها ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. اما با تلاش‌های صورت گرفته از سال گذشته تاکنون این پیشرفت به بیش از ۲۵ درصد رسیده است.   وی همچنین خاطرنشان کرد: «بودجه مناسبی برای بیمارستان ٢٠۵ تختخوابی در نظر گرفته شده است که با این اعتبارات، حداقل چهار سال طول می‌کشد تا این بیمارستان ساخته شود. اما با استفاده از راه‌حل‌های پیشنهادی در کارگروه و همچنین تزریق بخشی از اعتبارات مصوب سفر رئیس‌جمهورشهید و بودجه وزارت، این مدت کاهش خواهد یافت.» 

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم افزود: ساخت این پروژه کمک های دولت، حمایت همه جانبه استاندار محترم و کمک همگانی همه دستگاه های اجرایی شهرستان را می طلبد وی همچنین مشارکت خیرین سلامت، صنایع خودروسازی و کارخانه جات منطقه را در این پروژه مهم خواستار شد، دکتر صدیقی از برگزاری همایش خیرین سلامت در بم همزمان با هفته فرهنگی بم خبر داد.  در این نشست اعضای کارگروه نظرات و پیشنهادات خود را در جهت پیشرفت فیزیکی این پروژه ملی که از مطالبات مردمی است را ارائه کردند.

نظر شما :
captcha
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
آ+
آ
آ-