۱۴۰۵ سه شنبه ۲۶ خرداد
کد: 59320-67651      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۵ سه شنبه ۲۶ خرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۵ سه شنبه ۲۶ خرداد    تعداد بازدید : 24
تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از داروخانه‌های عرضه‌کننده داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج و شیر مصنوعی موارد خاص
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم طی نشستی از داروخانه‌های فعال در حوزه تأمین و عرضه داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج و همچنین توزیع شیر مصنوعی درموارد خاص تقدیر کرد.
به گزارش وبدا بم، روز دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵،  تقدیر از داروخانه‌های منتخب با حضور دکتر علی رادفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، مشاور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون غذا و دارو دراتاق ریاست برگزار شد.
دکتر رادفر در این نشست  با قدردانی از تلاش‌های داروسازان و مسئولان فنی داروخانه‌ها، نقش آنان را در تأمین به‌موقع داروهای مورد نیاز بیماران خاص و صعب‌العلاج و نیز توزیع مناسب شیر مصنوعی در موارد خاص، مهم و اثرگذار دانست.
وی با تأکید بر اهمیت ارائه خدمات دارویی مطلوب به شهروندان، اظهار کرد: دسترسی مستمر بیماران به داروهای مورد نیاز و تأمین اقلام ضروری از جمله شیر مصنوعی موارد تایید شده، از اولویت‌های حوزه سلامت است و همکاری داروخانه‌ها در این زمینه ها شایسته تقدیر است.
 
در پایان این نشست، با اهدای لوح سپاس از داروخانه‌های فعال و برتر در این زمینه تجلیل شد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
نظر شما :
captcha
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
آ+
آ
آ-